Gastronomi kazanında kaynayanlar

Posted by

Şalgam Yeniden Tasarlandı ve Yeni Lezzetlerle Tanıtıldı

Doğanay Şalgam, marka imajını yenileyerek yeni şişe tasarımı ve logosuyla tüketicilerle buluştu. Bu yenilikleri duyurmak amacıyla, marka Feriye Restaurant’ta özel bir yemek düzenledi. Genellikle kebapla birlikte tüketilen şalgama farklı lezzetler eşlik etti. Executive şef Birkan Erköylü’nün hazırladığı menüde, et kullanılmadan yapılan çiğ köfte, kâğıtta pişirilmiş levrek, simit, mini hamburger, taco, risotto gibi lezzetler vardı. Ayrıca yeme-içme uzmanı Oğul Türkkan da özel şalgamlı kokteyller hazırladı.

Yeni Yıl İçin Şık ve Lezzetli Bir Hediye

Yılbaşında sevdiklerinize alabileceğiniz klasik hediyelerden biri de çikolata olabilir. Godiva’nın 2025 Yılbaşı Koleksiyonu’nda trüf, pralin, kare, napoliten gibi çeşitlerle hazırlanan şık kutular bulunmaktadır. Ayrıca markanın kişiselleştirilebilen hediye sepetlerine de göz atabilirsiniz.

Lizbon Avrupa’nın En İyi Mutfak Şehri Seçildi

Dünyaca ünlü World Culinary Awards etkinliğinde Avrupa’nın en iyi mutfak şehri seçilen Lizbon, Paris, Londra, Barselona, Floransa gibi diğer önemli gastronomi şehirlerini geride bırakarak zirveye yerleşti.

Gault&Millau 2025 Seçkisi 9 Aralık’ta Açıklanacak

Gault&Millau 2025 seçkisi, dünyanın en prestijli gastronomi rehberlerinden biri olan organizasyonun 9 Aralık Pazartesi akşamı Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleştirilecek ödül töreniyle duyurulacak.

Ticaret Bakanlığı’ndan Önemli Duyuru

Ticaret Bakanlığı, tüketicilerin doğru bilgilendirilmesi amacıyla döner, İskender ve hamburger satan işletmelerin fiyat listelerinde gramaj bilgilerine yer vermesi gerektiğini açıkladı. Geçtiğimiz hafta, bu bilgiyi hatırlatan bakanlık yetkilileri, tüm şehirlerde denetlemeler yaparak kurala uymayanlara cezai işlem uyguladı.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir